Все мастера и бригады
Украина

Нужны мастера?

Создайте заявку

Вентиляція в квартирі під ключ

Вентиляційна система – це одна з найважливіших систем квартири. Відмінно організований повітрообмін в приміщені дозволяє створити здорові і комфортні умови для проживання людини. Вентилювання приміщення забезпечує приплив в приміщення свіжого повітря та видалення відпрацьованого повітря, яке забруднене різними шкідливими чинниками.

Вентиляція в квартирі під ключ

В сучасних умовах реалізація системи вентилювання часто виконується «під ключ», що включає в себе:

  • попередній розрахунок та проектування;
  • підбір обладнання;
  • монтаж системи вентилювання;
  • пусконалагоджувальні роботи.

Основні види вентиляційних систем квартири

В більшості, вентиляція квартири початково проектується з розрахунком на природну циркуляцію повітря. Її організовують шляхом установки вентиляційних каналів з решітками в приміщеннях квартири, за допомогою яких видаляється повітря, а приплив повітря здійснюється шляхом провітрювання. В більшості випадків природної вентиляції не вистачає (природне вентилювання залежить від погодних умов) , тому встановлюють механічну систему вентиляції, яка справляється з поставленим завданням.

Принцип дії механічної вентиляції заснований на використанні спеціальних механізмів, які здійснюють повітряний потік, та забезпечують його рівномірне розподілення. Сьогодні існує багато різних вентиляційних систем, які здатні підтримати температуру, вологість та чистоту повітря

Найкраща вентиляція в квартирі може бути організована тільки кваліфікованими фахівцями, як врахують всі необхідні особливості вашої квартири.

Етапи встановлення вентиляційної системи «під ключ»


Підготовчі роботи та узгодження з замовником. Збирається уся необхідна інформація про об’єкт. Виконується попередній укрупнений розрахунок та складається технічне завдання в якому враховуються терміни виконання робіт.

Розрахунок та розробка проекту. Виконується проект з деталізацією всього обладнання, виконується розробка усіх необхідних креслень, складається специфікація матеріалів.

Доставка матеріалів та обладнання. Компанія, яка надає послуги самостійно доставляє усі необхідні матеріали для реалізації системи вентиляції.

Монтаж системи. На основі монтажних креслень та відповідних розрахунків виконується монтаж.

Пусконаладка системи. Перевірка на справність системи та відповідність по продуктивності.

Обслуговування та гарантія. Компанія, яка виконує монтаж системи вентиляції «під ключ» зобов’язана надати гарантію на виконання робіт та подальшу співпрацю.

У кожної вентиляційної системи свої особливості, але головним заданням вентиляції є забезпечення комфортних умов мікроклімату.