Все мастера и бригады
Украина

Нужны мастера?

Создайте заявку

Все, що потрібно знати про натяжні стелі: переваги та критерії вибору

Натяжні стелі

Починаючи ремонт у квартирі, кожен замислюється про те, який зовнішній вигляд буде у кожної з кімнат, який дизайн обрати, як правильно підібрати кольори. Важливо наперед продумати усі деталі майбутнього інтер’єру, а також підібрати матеріали й розрахувати витрати.

Ремонт стелі — це завершальний етап будь-якого ремонту, і саме від цього останнього штриха часто залежить зовнішній вигляд кімнати. На відміну від інших способів оздоблення стель, монтаж натяжних стель — найшвидший та найпрактичніший. Під час цього процесу не потрібно навіть виносити меблі чи прикривати їх плівкою, адже під час роботи не буде жодного пилу чи сміття.

З кожним днем все більше людей обирають натяжні стелі. Рівне — місто, яке не стало винятком. Зі зростом попиту, зростає і пропозиція, тому вибрати майстрів чи компанію, яка займається встановленням натяжних стель, без підказок досить важко.

Вибір майстрів для виконання роботи — складне завдання, адже потрібно бути впевненими в їхньому професіоналізмі та в тому, що робота буде виконана якісно та вчасно.

Обрати натяжні стелі, ознайомитися послугами з майстрів та переглянути відгуки можна на List.in.ua.

Чому натяжні стелі встановлює все більше людей? Ряд переваг:

  • вони не вицвітають та не вигорають на сонці, тому, зробивши ремонт один раз, ви можете насолоджуватися його гарним та естетичним виглядом протягом довгих років;
  • для натяжних стель не страшна волога та різкі перепади температур: ПВХ-плівка не розтягується, не дає тріщин, на ній не з’являються вм’ятини, складки;
  • у випадку затоплення вашої квартири сусідами зверху, натяжна стеля швидко висихає та набуває колишньої форми;
  • під конструкцією з натяжної стелі можна сховати дроти та труби від систем кондиціонування, вентиляції та освітлення;
  • різноманіття кольорів, відтінків та узорів необмежене, ви можете втілити у життя будь-яку свою ідею.

Натяжні стелі чудово впишуться в будь-який інтер’єр: починаючи від класики й завершуючи модерном. Окрім того, завдяки своїм чудовим якостям, натяжні стелі підходять для будь-яких кімнат: кухні, вітальні, дитячої кімнати, їдальні, спальні та навіть ванної кімнати.

Будь-яка кімната асоціюється в нас як місце комфорту та релаксації, тому в її інтер’єрі не повинно бути нічого зайвого. Залежно від ідеї дизайну вашої оселі, ви можете оформити натяжну стелю в будь-якому кольорі, дизайні та фактурі. До прикладу, для спальні та вітальні зазвичай використовують спокійні пастельні відтінки, такі як беж, ніжно рожевий та інші. Також популярними є темні відтінки, які при використанні світлодіодних стрічок або ж кристалів Сваровські, імітують зоряне небо.

Як заощадити при виборі натяжної стелі?

  • обирайте натяжні стелі з ПВХ, замість тканинних;
  • вивчіть всі пропозиції та виберіть декілька фірм, які пропонують знижки на свою продукцію;
  • не «розбивайте» встановлення натяжних стель у квартирі на декілька етапів, адже вартість стелі формується залежно від площі;
  • в деяких випадках колір полотна може впливати на його вартість, також вартість залежить від його фактури, найдорожчою вважається глянцева, тому якщо хочете заощадити —обирайте сатинову або матову.